Friday, January 24, 2014

Tattoo


Met sterren als Angeline Jolie sportieve tattoo zowat overal, kun je de schuld van de jonge kinderen vandaag de dag, als ze dat willen een tatoeage of twee krijgen? Tatoeages in feite geen nieuw concept. Het is een oude vorm van body art. Bijna elke cultuur in de wereld heeft aangetoond sporen van het tatoeëren. In feite is de oudst bekende tattoo is vijfduizend driehonderd jaar oud!

Geschiedenis van Tattoos

Yup, ik heb het over de tatoeages die werden ontdekt op Oetzi, de Iceman, die werd gevonden in de jaren 1991. De tatoeage die hij sport bestaat in wezen uit criss-cross, verticale en horizontale lijnen. Er is natuurlijk, wat speculatie over de reden waarom de tatoeages zijn er in de eerste plaats. Ongeacht de reden, het feit blijft dat Oetzi een tattoo had!

In feite, niet alleen Oetzi, zijn sporen van de rijke geschiedenis van het tatoeëren zijn gevonden in verschillende andere culturen. Russische mummies, ongeveer 2400 jaar oud, gevonden in Siberië, Egyptische mummies, Japanse figuren en zelfs onze eigen Rode Indiase cultuur - noem maar op en ze zijn tatoeëren elkaar al jaren!

Tattoos vertegenwoordigen een verscheidenheid van dingen - sociale status, religie, gebed bezweringen. In veel gevallen zijn ze er gewoon voor decoratieve doeleinden. Mannen en vrouwen over de hele wereld sport prachtige tatoeages van elke mogelijke kleur en vorm. En u kunt deelnemen hun nummer ook.

Hoe een goede Tattoo Artist Spot

Maar haast je niet in iets. Voordat je een tatoeage, is het zeer belangrijk dat u uw besluit zorgvuldig overwegen, want zodra je een tattoo, kun je niet gemakkelijk van af. Plus het is echt duur te verwijderen. Vraag eens rond om uit te vinden waar mensen om hun tatoeages gedaan en overwegen reviews. Tour een paar tattooshops voordat u uw beslissing.

Het eerste dat je zou moeten opvallen over de tattoo salon is of het schoon is of niet. Kijk of de tatoeëerder is gesteriliseerd naalden en tools met behulp van - in feite is het beste als je een bezoek aan een tattoo artiest die gebruik maakt van wegwerpnaalden. Zorg ervoor dat u er rekening mee te houden met de algemene netheid van de plaats.

Ook een paar vragen. Het is een goed idee om zo comfortabel met het personeel te krijgen op de tattoo salon als je kan. Lees ook de ontwerpen in hun catalogus en op het internet. Om te zien of ze iets goeds, dan kunt u het eigenlijke ontwerp te vergelijken met de tatoeage op een persoon. Dan kunt u beslissen of u wilt werken met een bepaalde tattoo artiest of niet.

Het krijgen van een tattoo is een groot ding. Het markeert meestal de komst van de leeftijd van een individu - mensen weten gewoon wie ze zijn. Of het wordt gedaan wanneer mensen zich te identificeren met een groep of een bepaalde cultuur. Andere mensen krijgen een tatoeage alleen omdat ze als het idee om kunstwerken gedaan op hun huid - je kunt een opvallende tattoo, compleet met levendige kleuren of een kleine een op een prive-regio voor die speciale persoon te krijgen. Wat de reden voor het krijgen van een tattoo mag zijn, gewoon voorzichtig zijn voordat je de sprong wagen!




Author: Erwin Cohen

No comments:

Post a Comment